Ana Menü
7 yaşındayım namaza başlıyorum Haydi Çocuklar Namaza -Kartal Namaz Alışkanlığı Kazandırmada Hatırlatmanın Önemi Niçin İbadet Etmeliyiz? Çocuklarımızın Namaz Eğitimi Çocuklarımıza namaz eğitimi nasıl verilebilir Okullara Mescid Yönetmeliği Çocuklarımızı Camiye Alıştırma Çocuklar İçin Kitap Listesi Çocuğumuza Namazı Nasıl Sevdiririz?
E-Bülten
Sayac



İstatistikler Yükleniyor ..!

Cemaatle namaz kılan çocuklar

 Bir gün bizim çocuklarla eve yakın, en büyük camiye gitmiştik. Cemaatten yaklaşık olarak yarım saat sonrasıydı. İkindi namazını kılacaktık. Namaza durduk ve namazı çocuklarla beraber kıldık. Tam dua edecektik ki.

Sol tarafımızda yaşları 12–14 arası 4 çocuk’tan birisi imam olmuş, diğer üçü de onun arkasında cemaat olmuş ve namaz kılıyorlardı. Onların o muhteşem duruşları ve görüntüsü çok hoşuma gitmişti. Duayı unutmuş onları seyre dalmıştım. Namazı bitirdiler. Sonra imam olan çocuk cemaate doğru döndü ve içlerinden birisi müezzinlik yaparak hep beraber tespihat ve dua yaptılar. Ayakkabılarını giyip tam ayrılırlarken imam olan çocuk diğerlerin nasıl güzel imamlık yaptım mı? Memnun oldunuz mu? Bir daha ki sefere yine imamlık yapayım mı? Diye sordu. Ve oradan ayrıldılar.

 

Dosya İndir



Üye Girişi
Foto Galeri
Ziyaretçi Defteri
Anket
Web Sitemizi Beğendiniz mi ?

YukariCik